Diensten

Op deze pagina staan kort onze diensten beschreven. U kunt altijd met ons contact opnemen voor de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee zodat uw productie een zeer geslaagd evenement wordt.

Onze diensten:

Lichttechniek

Een van onze diensten is het verzorgen van lichttechniek. U kunt bijvoorbeeld denken aan de verlichting voor een band of een toneelvoorstelling.

Lichtontwerp

Het maken van een lichtontwerp is een vak apart. Hierbij zal rekening worden gehouden met de wensen van de regisseur en wat er mogelijk is met de beschikbare middelen.

Geluidstechniek

Naast de lichttechniek is geluidstechniek ook zeer belangrijk voor een evenement. Het verzorgen van geluid vraagt om vakmanschap. Wij zullen kijken naar de benodigdheden om aan uw wensen te voldoen. Hierbij letten we op het zo efficiënt mogelijk inzetten van het materiaal.

Theatertechniek

Theatertechniek is iets waar wij vaak mee bezig zijn. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met zowel professionele als amateurgezelschappen, waardoor wij in iedere situatie een oplossing kunnen bieden.

Videotechniek

Videotechniek wordt vaak gebruikt bij buitenevenementen, in theaters en bij bands. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan live beelden op een videoscherm, videoreportages ter introductie van een voorstelling en/of als achtergrondvisualisaties bij een band.

Power Supply

Geen enkel evenement kan zonder spanning. Graag denken wij met u mee om zo efficiënt mogelijk een spanningsnetwerk op te bouwen en te beheren.