Diensten

Op deze pagina staan kort mijn diensten beschreven. U kunt altijd met mij contact opnemen voor de mogelijkheden. Graag denk ik met u mee zodat uw productie een geslaagd evenement wordt!

Lichttechniek

Een van mijn diensten is het verzorgen van lichttechniek. U kunt bijvoorbeeld denken aan de verlichting voor een band of een toneelvoorstelling. Hiervoor zullen wij samen met u kijken welke materialen er worden ingezet en hoe het plaatje er ui gaat komen te zien. Wij zullen dan zorgen voor de opbouw, het regelen van de verlichting én de afbouw.

Lichtontwerp

Het maken van een lichtontwerp is een vak apart. Hierbij wordt rekening  gehouden met de wensen van de regisseur, de wensen van de klant, de mogelijkheden op locatie, de materialen die kunnen en mogen worden ingezet, en bovenal de efficiëntie van de materialen.
Lichtontwerpen maak ik altijd in Capture, en zo kan ik een realistisch 3D-beeld voor u maken.

Geluidstechniek

Naast de lichttechniek is geluidstechniek ook zeer belangrijk voor een evenement. Het verzorgen van geluid vraagt om vakmanschap. Samen met u gaan we kijken naar de wensen, mogelijkheden, de materialen die nodig zijn, en hoe we dit zo makkelijk mogelijk kunnen maken op locatie. Goede voorbereiding, dat doe ik graag!

Theatertechniek

Theatertechniek is iets waar ik vaak mee bezig ben. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met zowel professionele- als amateurgezelschappen, waardoor wij in iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Theatertechniek vereist een hele andere kijk op situaties dan bijvoorbeeld een cover-band. Theatertechniek gaat om beleven! Een avond uit en dus van begin tot het eind verrassingselementen, maar ook mooie plaatjes om naar te kijken. Ook hiervoor werk ik alles uit in een 3D-simulatie en zo kunt u vooraf zien wat het publiek gaat ervaren.

Stroomvoorziening

Geen enkel evenement kan zonder spanning. Een goede spanningsdistributie kost tijd, maar levert u op het gewenste moment zeer veel gemak. Als alles vooraf bedacht is dan kan ik ook efficiënt alles neerleggen en aansluiten, of het nu gaat om een coverband of een beurs; materialen én kennis is in huis!

Overig

Schroom ook zeker niet om contact op te nemen voor een totaal plaatje. evt inclusief centenbouw, sfeerlicht, aankleding, horeca etc. etc.